Компютърен сервиз,, ремонт на APPLE MAC, www.kris-kros.com, поправка на комютри, смяна на екрани,

 Телефон : 0877 328 688  

Бургас -компютърни ремонти, смяна на дънни платки, чипове, смяна на екран,възстановяване на данни, APPLE MAC ремонт.
Burgas - fast pc repair, screen replacement , motherboard repair, data recovey,Apple Mac repair,
Бургас - ремонт ноутбуков, материнских плат, видеокарт.Замена экранов.  Компания выдает  гарантию

 


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kriskros/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/menu/base.class.php on line 178

Бързо, коректно, качествено, на разумна цена - ето на такова обслужване попаднах от страна на "Крис-Крос"! Имах проблем със "застаряващият" ми МакВоокPro и той бе решен в рамките на работна седмица (включително дните за доставка с куриерска услуга Варна-Бургас-Варна). По отношение на изпращането на лаптопа чрез куриер приятно впечатление ми направи отзивчивостта, с която от "Крис-Крос" ме информираха относно изпеащането и получаването на пратката - един истиски пример за "Отдел Клиенти" или т.н."Customer Care" . Подобен професионализъм съм срещал само в UK и оттатък Океана. Благодаря ви "Крис-Крос" ! 
Красимир Г.Киряков, Варна;  email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Бързо и качествено обслужване! Посещение на място, много любезен и висококвалифициран специалист! Много добри цени!
Росица Христова, адвокат 0898 334886

 

Много сме доволни от работата на Крис-Крос! Инженерите работят прецизно, отговорно и обясняват какъв е проблемът на лаптопа и как би могъл да бъде отстранен. Цените на услугите са много разумни, обслужването отлично! Горещо препоръчваме услугите на Крис-Крос, които ще използваме и в бъдеще без никакво колебание!
Сем. Николови

Определено бих препоръчала услугите на Крис-Крос! Работата се върши с желание и професионализъм. Имах проблеми с графичния чип на лаптопа си и почти се бях отказала от вероятността проблемът да бъде отстранен, тъй като на много места ме убеждаваха именно в това. Не мога да опиша удивлението си от бързата и професионална поправка, извършена от Крис-Крос. Професионално и любезно обслужване. Браво! Т. Апостолова
Отлична комуникация и бързо обслужване. Вече поправяме няколко неща при Стефан и сме очаровани от качеството и бързината при поправката на компютъра ни, компютърните игри на децата ни, принтера ни. Надяваме се Стефан да запази това темпо и качество на поправка на компютрите.
Сем. Димитрови, Бургас

Много бързо, коректно и любезно обслужване.  Благодарности и пожелания за успех!
Д. Пеева, гр. Бургас

Впечатлени сме от изключително високата култура на комуникация. Ремонтът на таблета ни бе извършен бързо и ни бе дадена гаранция за услугата.
С удоволствие даваме нашите препоръки за "Крис-Крос".
Счетоводна къща Бургас

 

Как да ни намерите


Гр. Бургас 8000
Комплекс "Лазур"
ул. "Калофер" 14
РВ: понеделник - петък 
от 10:00h  до 18:00h
Събота: почивен ден
Неделя: почивен ден
 
Телефон: 0877 328 688
 service@kris-kros.com
 
 • Ремонт на дънни платки

  С течение на времето дънните платки дефектират поради стареенето на чиповете и поради недоброто охлаждане на лаптопите. В резултат електронните компоненти, най-вече кондензаторите, МОСФЕТ транзисторите, чипсетите и видеопроцесорите дефектират. Резултатът е частична или пълна загуба на работоспособност - компютърът не се включва, не може да инсталира или зареди Уиндоус, генерира грешки, изключва се произволно...

 • Ремонт на графичната система

  Високата консумация на енергия на графичните процесори, съчетана със стареенето им и влошеното охлаждане, водят до  температурен режим на работа, превишаващ 60 °C и достигащ до над до 90 °C. Резултатът е дефектиране на видео чиповете. Симптомите са липса на видеоизображение, вертикални линии, двоен образ и други дефекти. Нашето решение е ценово ефективна подмяна на дефектиралите видео-процесори (GPU) с инфрачервени заваръчни станции.

 • Проблеми с подсветката на екрана

  Вашият компютър работи нормално, но изображението е много бледо и вие трудно можете да различите информацията на екрана.
  Това е признак за липса на подсветка на екрана, причина за която е повреден екран, инвертор, LCD кабел или липса на управляващи сигнали от дънната платка.

  Крис-Крос предлага бърза смяна на счупени, неработещи екрани и гаранция към услугата.

 

Вие сте тук:Home Препоръки

Share on:

PC повреди

 • Дънни платки
 • Графика
 • Екран
 • Твърд диск

 

 

PC ремонти

 • Дъна
 • Графика
 • Екрани
 • Данни

 

Лаптоп ремонти - доставка

Поради бързината и качеството на работата, фирмата работи с клиенти от цялата страна.
Застраховани, лаптопите се доставят с ф-ма "Еконт".